Ασφάλεια Συναλλαγών

Το Onlyparts.gr στα πλαίσια προστασίας των δεδομένων και των συναλλαγών των επισκεπτών του συστήματος λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο προστασίας στα πλαίσια των δυνατοτήτων του.

Το Onlyparts.gr χρησιμοποιεί Πιστοποιητικό SSL

Το SSL δημιουργεί μια κρυπτογραφημένη σύνδεση ανάμεσα σε ένα web server και ένα web browser προστατεύοντας ευαίσθητα, προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται σε ένα website, όπως: στοιχεία πιστωτικών καρτών, στοιχεία σύνδεσης login (username & password), στοιχεία επικοινωνίας (contact).  Με αυτό τον τρόπο επιτρέπει την ασφαλή μεταφορά δεδομένων στο διαδίκτυο και διασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα υποκλοπής, αλλοίωσης ή πλαστογράφησής τους.

Γιατί είναι απαραίτητο;

Σύμφωνα με έρευνα του 2013 από το eMarketer.com, το 60% των χρηστών εγκαταλείπουν τα συστήματα και δεν ολοκληρώνουν μια παραγγελία γιατί δεν εμπιστεύονται την online διαδικασία συναλλαγής. Η χρήση του πιστοποιητικού SSL δημιουργεί ένα προστατευμένο περιβάλλον, μέσα στο οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της online συναλλαγής με ασφάλεια εξασφαλίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη του χρήστη, που το επισκέπτεται.

H Online πληρωμή γίνεται μέσω ασφαλούς Τραπεζικού περιβάλλοντος

Κατά την πληρωμή της συνδρομής του εμπόρου μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών, ο χρήστης μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον τραπεζικών συναλλαγών της Τράπεζας Eurobank. Έτσι ολοκληρώνει τη συναλλαγή με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Το Onlyparts.gr κατά τη συναλλαγή δεν αντλεί κανένα δεδομένο της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας. Επιλέξαμε την παραπάνω διαδικασία ώστε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας τη μέγιστη ασφάλεια.