Ποιοι είμαστε

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας αναγκάζει να εκμεταλλευόμαστε κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας.

Με εμπειρία πολλών ετών στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα εργαλείο τόσο για τον έμπορο όσο και για τον πελάτη, το οποίο θα του δίνει τη δυνατότητα να βρει αυτό που ψάχνει χωρίς να απαιτείται να διαθέσει πολύτιμο χρόνο από τις υπόλοιπες δραστηριότητες της ημέρας, στο ψάξιμο.

Έτσι γεννήθηκε το onlyparts.gr από μία ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των ανταλλακτικών σε συνδυασμό με την απαραίτητη τεχνογνωσία στο χώρο των Νέων Τεχνολογιών που μας πρόσφερε απλόχερα η Darwin Business & IT Consulting.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μία “μηχανή αναζήτησης” μέσω της οποίας, χρήστες του διαδικτύου με λίγα μόνο κλικ, θα καταχωρούν αυτό που ψάχνουν χωρίς χρονοτριβές και άσκοπες ενέργειες.

Πιστοποιημένοι έμποροι από όλη την Ελλάδα λαμβάνουν το αίτημα και υποβάλουν την προσφορά τους. Έτσι βρίσκεις αυτό που θες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, σε χρόνο μηδέν!

Και όλα αυτά; Δωρεάν για πάντα!