Αρχική Συζητήσεις Προβλήματα Piaggio Beverly Πρόβλημα με μίζα σε Beverly 300 2013′

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Συντάκτης
    developer
    Keymaster

Tη βοήθεια σας θα ήθελα ρε παιδιά γιατί μου παρουσιάζει ένα θεματάκι το σκούτερ και δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει!
    Είμαι λοιπόν ωραίος και κύριος με 60-70 km/h και ανοίγω προοδευτικά το γκάζι, ανεβάζει γλυκά ο κινητήρας στροφές και Km ώσπου κάποια στιγμή κρεμάνε όλα συνήθως γύρω στα 110. Στιγμιαία χάνω το γκάζι, τη ροπή, τις στροφές και αναγκαστικά παίζω με το γκάζι μέχρι να ξαναπιάσει και μετά να συνεχίσω σχεδόν κανονικά. Συνήθως δεν το ζορίζω το σκούτερ μετά από αυτό αλλά έχει τύχει κάποιες φορές να ξανανεβάσω km μέχρι τα 140 για να δω μήπως κατά την διάρκεια που ανεβάζω km μου το ξανακάνει. Δείχνει ότι επανέρχεται στην κανονική λειτουργία ο κινητήρας αλλά όσο να το κάνουμε αισθάνομαι ότι κάτι θέλει προσοχή.

developer
    Keymaster

Να τσεκαρεις την πιεση της τρομπας βενζινης, μπορει να μην επαρκει οταν χρειαζεται να δωσει στις ψηλες σαλ… Το αφηνεις συχνα στη ρεζερβα ή εχεις μεινει αρκετες φορες απο καυσιμο?

developer
    Keymaster

Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που περιγράφεται στο εγχειρίδιο σέρβις αλλά θα γίνει στο συνεργείο φίλε μου και θα μετρηθεί η πίεσή της.
    Δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου δυστυχώς.
    Προσπάθησε να μην αφήνεις να στεγνώνει από βενζίνη όσο μπορείς.

Επισκόπηση 3 δημοσιεύσεων - 1 έως 3 (από 3 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.