Έμπορος

Η επιτυχία μας, η πώληση σου!

Χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου αναζητούν καθημερινά ανταλλακτικά.

  • Μπορούν να σε βρουν όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές;
  • Γνωρίζουν το κατάστημα σου όλοι όσοι ψάχνουν να αγοράσουν;
  • Έχεις ξοδέψει αρκετά χρήματα για διαφήμιση;
  • Την ώρα που σε κάλεσε ο υποψήφιος πελάτης, ήσουν στο κατάστημα σου ώστε να απαντήσεις στο τηλέφωνο;
  • Μήπως πρέπει να δουλέψεις περισσότερες ώρες γιατί ο πελάτης θα σε καλέσει όποτε έχει χρόνο να ψάξει;

ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ!

Έλα στο onlyparts.gr, δοκίμασε την πλατφόρμα για 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ και λάβε αιτήματα αναζήτησης ανταλλακτικών από ιδιώτες και συνεργεία από όλη την Ελλάδα.

Γιατί να συνεργαστείς με το Onlyparts.gr;

1

Μηδενικές Προμήθειες!

Το Onlyparts.gr δεν χρεώνει καμία προμήθεια. Τί σημαίνει αυτό; Ανταγωνιστικότερες τιμές! Μεγαλύτερο κέρδος από τη πώληση για σένα.

Απεριόριστες προσφορές δωρεάν!

2

Το Onlyparts.gr σου δίνει τη δυνατότητα να υποβάλεις απεριόριστες προσφορές για ανταλλακτικά που εμπορεύεσαι χωρίς κανένα περιορισμό και επιπλέον κόστος! Απόλαυσε την υπηρεσία μας χωρίς περιορισμούς Τώρα και για Πάντα!

3

Πλήρες Διαχειριστικό Σύστημα

Το Onlyparts.gr σου προσφέρει πρόσβαση σε ένα πλήρες διαχειριστικό σύστημα, μέσω του οποίου μπορείς να βλέπεις όλα τα αιτήματα αναζήτησης ανταλλακτικών που υποβάλλονται και εμπορεύεσαι, να υποβάλεις προσφορά, να αλλάξεις τιμή προσφοράς ή να επικοινωνήσεις με τους πελάτες για οποιαδήποτε λεπτομέρεια. Και επειδή πάνω από όλα είσαι επαγγελματίας σου παρέχουμε πλήρη στατιστικά στοιχεία με τις προσφορές που υπέβαλλες, τις πωλήσεις που ολοκλήρωσες, τα ανταλλακτικά με τις περισσότερες αναζητήσεις, τις μάρκες και τύπους οχημάτων με τις περισσότερες αναζητήσεις ανταλλακτικών και όλα αυτά μέσα από το ένα μόνο σύστημα! Το Onlyparts.gr σου παρέχει δυνατότητες που ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις! Εσύ θα μείνεις εκτός ;

Με απόλυτη ασφάλεια & εχεμύθεια

4

Οι προσφορές που υποβάλεις στους αυριανούς σου πελάτες αφορούν μόνο εσένα και τον πελάτη. Κανείς άλλος δεν ενημερώνεται για την τιμή προσφοράς που υποβάλεις.

5

4 Διαφορετικά Κανάλια Επικοινωνίας

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην επικοινωνία σου με τον πελάτη. Για αυτό το Onlyparts.gr είναι η μόνη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο που χρησιμοποιεί 4 διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας Email, Messenger, Viber, Πλατφόρμα για να έχεις διαρκή ενημέρωση με τον τρόπο που σε εξυπηρετεί…

Το Onlyparts.gr στο κινητό σου τηλέφωνο…

6

Το Onlyparts.gr είναι σχεδιασμένο Full Responsive Design ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιοδήποτε μέγεθος και τύπο οθόνης. Έτσι μπορείς να έχεις το Onlyparts.gr μαζί σου σε κάθε σου βήμα και να αρπάξεις την ευκαιρία σε δευτερόλεπτα…

7

Σου κάνουμε δώρο το δικό σου website!

Το καλύτερο σου το κρατήσαμε για το τέλος! Κατασκευάζουμε τη δική σου ιστοσελίδα, με στοιχεία επικοινωνίας, το δικό σου λογότυπο, περιγραφές και τις εταιρείες που εμπορεύεσαι. Έτσι οι πελάτες σου μπορούν να μπαίνουν στο domain της μορφής: έμπορος.onlyparts.gr και να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα σου χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για όσο είσαι συνεργάτης του Onlyparts.gr!

Πολλούς ακόμα λόγους για να σε πείσουμε να συνεργαστείς μαζί μας.
Θα τους αφήσουμε να τους ανακαλύψεις με τη χρήση της πλατφόρμας.


Δες Πόσο Απλό και Γρήγορο Είναι